Sunday, January 22, 2006

ΖΙΖΕΛ

Συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα όταν φαντασιώνεσαι με πάθος..... Για παράδειγμα ο Θάνος που πριν τέσσερα χρόνια είδε τη Ζιζέλ. Την είδε κι έπαθε όπως μόνο ένας εικοσάρης ή ένας πενηντάρης μπορεί να πάθει. Ο ένας γιατί δεν ξέρει τίποτε κι ο άλλος γιατί ξέρει πολλά... Η Ζιζέλ , που τότε δεν ξέραμε πως τη λένε Ζιζέλ θα μπορούσε να λέγεται Μαρία ή Γεωργία ή Ντίνα, απλά υπήρχε και περιφερόταν με ένα ακατανόητα cool στυλάκι λες και δεν την αφορούσαν οι τρελαμένοι τύποι που την κοίταγαν... "Αυτή είναι, μόνο αυτή " είπε ο Θάνος ή τέλος πάντων αυτό πάνω κάτω πρέπει να είπε γιατί στην πράξη αυτό έκανε. Αυτή ήταν και μόνο αυτή, συνήθως στα κατάμαυρα, να κινείται σαν αίλουρος άλλοτε νευρικά και γρήγορα κυνηγώντας ένα αόρατο θύμα, άλλοτε νωχελικά και καμαρωτά κυρίαρχη και σίγουρη... Τέσσερα χρόνια δεν σκέφτηκε ποτέ του άλλη, δεν θέλησε ποτέ του άλλη, δεν συζήτησε ποτέ για άλλη. Τέτοια εμμονή ο τύπος με την Ζιζέλ χωρίς να μπορεί ούτε να την πλησιάσει στα σοβαρά... Ολα του τάπαμε: Οτι δεν γίνονται αυτά, είναι πολύ άπιαστη περίπτωση, είναι μια θεά κι αυτός ένας πιτσιρικάς με λίγα κυβικά για να την κυκλοφορήσει, παρόλο που είναι ο καλύτερος απ όλους μας χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ολα του τάπαμε: Οτι ακόμη κι αν την αποκτήσει, λέμε τώρα, θα του τρώει χοντρά, όχι γιατί θα είναι λάμια αλλά γιατί έτσι έχει μάθει, έτσι είναι η φύση της, έτσι είναι στην τελική τα πράγματα... Ο Θάνος δεν ξεκόλλαγε με τίποτε, πήγαινε Αγγλία γύρναγε από Αγγλία και το μυαλό του εκεί σ αυτήν. Ολοι οι άλλοι κάτι κάναμε με περιπτώσεις που έτυχαν καθώς τα χρόνια περνούσαν. Εντάξει κανείς δεν τόλμησε να κοιτάξει τόσο ψηλά, κανείς δεν χτύπησε στο " είδος Ζιζέλ" αλλά δεν μας χάλαγαν κι οι πιο κάτω κλάσεις . Κάτι χαριτωμενούλια, κάτι γατόνια, κάτι ζουζούνες... Ο Θάνος εκεί, με το top model σαν τσιπ στο κεφάλι του να κυκλοφορεί και να λέει "Τάπαμε ή αυτήν ή καμία", να την φαντασιώνεται με κάθε τρόπο και το πιο άρρωστο; Να είναι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει και σύντομα θα γίνει δική του." Πόσο σύντομα ρε μεγάλε;" τον ρωτούσε ο Αντρέας "για να δω αν θα πάω πενταετούς θητείας ή να κάνω δωδεκάμηνο. Μη χάσω το θέαμα!"
Συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα όταν φαντασιώνεσαι με πάθος.....Με πολύ πάθος...
Η Ζιζέλ έχει αφεθεί στα χέρια του Θάνου. Μαγικά χέρια και πολύ ζόρικος, δε λέω, αλλά αυτή η τύπα είναι πέρα από τα όρια ενός πιτσιρικά. Οταν τους βλέπω μαζί όμως καταλαβαίνω τι έχει συμβεί τελικά. Πόσο την ήθελε, πόσο της αφοσιώθηκε πριν την αποκτήσει, πόσο την ένοιωθε πριν καν την αγγίξει, πόσο βαθιά την ερωτεύτηκε χωρίς να λογαριάσει κανέναν. Κι ήρθε η ώρα που αυτή η σχεδόν μισότρελλη αφοσίωση, την έφερε στα χέρια του. Να της μιλάει το πρωϊ χαιδεύοντας την με λατρεία, να την προσέχει όπως τα μάτια του, να την ταξιδεύει στους δρόμους και στα όνειρα. Μαζί οι δυό τους είναι ότι ωραιότερο έχω δει σε ζευγάρι. Λες κι αυτή γεννήθηκε για να συντροφεύει έναν ψηλό λεπτό τύπο με κατάμαυρα μαλλιά και πρασινωπά μάτια ετών εικοσιτεσσάρων. Λες;

Σημείωση: Η Ζιζέλ είναι μια BMW Z4 δυομισάρα...

1 Comments:

Blogger Menw ektos said...

Αχ βρε οrlando, πάνω που πήγα να βάλω τα κλάμματα για τον φίλο σου, είδα την σημείωση. Θα σε σκοτώσωωωωω!!!!!! :)))

9:03 AM  

Post a Comment

<< Home