Wednesday, March 15, 2006

Greek Hot Nepotism

Ο κ Αχιλλέας Καραμανλής αδελφός του Κωνσταντίνου και θείος του κ Κώστα Καραμανλή, συγκινημένος και κλαίων αποχαιρέτησε με μια δήλωση πριν λίγο τον Γεώργιο Ράλλη που πέθανε σήμερα πλήρης ημερών... Σκέφτηκα μη κι έκλαιγε επειδή θυμήθηκε την ανατροπή της κυβέρνησης του αδελφού του το 58, αλλά μπααα.... Μάλλον επειδή δεν άφησε απ ευθείας διάδοχο της έδρας το, αλλά μόνον εμμέσως τον γαμπρό του κ Αναστάση Παπαληγούρα που ως γνωστόν είναι γιός του αειμνήστου Παναγή Παπαληγούρα ...
Τι κρίμα... Να μην πάρει κανένα του παιδί το κληρονομικό χάρισμα να κυβερνά τον τόπο;
Θα μου πείτε και η κ Κρηνιώ Κανελλοπούλου θυγάτηρ Αθανασίου τι τόκανε το χάρισμα;
Ενώ η Φώφη του αειμνήστου Γεννηματά τον τίμησε τον πατέρα της .... Κι ο εξ Ιωαννίνων Καλογιάννης υιός του Καλ(π)ογιάννη πούχε βάλει την κάλπη στον ώμο κι έτρεχε μες τη Βουλή στην εκλογή Προέδρου Σαρτζετάκη, μια χαρά υφυπουργός είναι. ... Για να μην πάμε στο βαρύ πυροβολικό όπως Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, Θεοδώρα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- Μπακογιάννη, Μιχαήλ Λιάπης, Κυριάκος Κωνσταντίνου Μητσοτάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης,Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διότι εκεί ως αντιλαμβάνεσθε μιλάμε για τις τύχες του τόπου !!!
Οχι ότι δεν υπάρχουν παιδιά από σπίτι που είναι ακόμη στην αφάνεια: Εκείνη η Καλαματιανή ζουζουνίτσα που λέει κι η Πανδώρα, η Σοφία Καλαντζάκου ή το άλλο το Λακωνικό παιδί ο Αθανάσιος Δαβάκης; Για να μην θυμηθώ τον γιο του πρόωρα χαμένου Μένιου τον Δημητράκη τον Κουτσόγιωργα που πέρασε ταράκουλο το παιδί όταν πήγε και αυτοκτόνησε η άλληη παλαβή μέσα στο σπίτι του... Γιατί το άλλο το παλικάρι ο Σίμος ο Κεδίκογλου; Οχι μόνον τίμησε τον μπαμπά αλλά άλλαξε και κόμμα: Από ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ χωρίς να χάσει ψήφο!
Και μετά λένε αν είναι κληρονομικό το χάρισμα... Δεν θέλω αηδίες! Ερχεται οσονούπω η κόρη Ιωάννη Κεφαλογιάννη, η Ολγίτσα στο Ρέθυμνο, ο υιός Κούβελας στην νύμφη του Θερμαϊκού και μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές θάρθουν κι άλλα παιδάκια να παίξουμε όλοι μαζί....

Υ.Γ Να μην ξεχάσω: Νέος σύμβουλος της ΥΠΕΞ κ Ντόρας Μπακογιάννη ορίστηκε με υπουργική απόφαση ο υιός της Κωστής Μπακογιάννης... Αυτόν κατά Ευρυτανία μεριά τον κόβω.

6 Comments:

Blogger Annabooklover said...

Και σε τοπικό επίπεδο τα ίδια και χειρότερα: οι δήμαρχοι και οι νομάρχες προωθούν τα παιδιά τους και τα ανήψια τους (ενίοτε και τις ανηψιές τους)!

1:07 PM  
Blogger lemon said...

Χαχαχα, κληρονομικό χάρισμα όντως, μόνο στα ταρώ μπορούμε να δούμε το μέλλον έτσι όπως πάνε τα πράγματα...

3:31 PM  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Ενα λιγοτερος...

10:40 PM  
Blogger Βασιλική said...

πολιτικη αναλυση απο εμενα? οχι δεν θα παρω, ευχαριστω!
αλλα την καλημερα μου?...
ευχαριστως και εις τριπλουν!...
(καθοτι λιγο η μυωπια, με κανει να τα βλεπω τριπλαααα!!!...)
;P

12:07 AM  
Blogger Λαμπρούκος said...

Γμτ, μου ο μπαμπάς μου ήταν δηόσιος υπάλληλος κι η μάνα μου νοικοκυρά.

Μάλλον θα διαλέξω το επάγγελμα της μάνας μου...

3:04 AM  
Blogger orlando said...

Καλό μεσημέριιιι!
Σπανίως γράφω για πολιτική διότι δεν μπλέκω τη δουλειά με τη διασκέδαση!
Αλλά παιδιά ειλικρινά φρίκαρα πια με τον νεποτισμό σ αυτή τη χώρα. Και πιο πολύ φρικάρω με τους ψηφοφόρους...
Τόση προβατίλα πια!
Τόση δουλοπαροικία!
Δλδ τι σκατά δημοκρατία είναι αυτή που με πλάγιο τρόπο μεταβιβάζει πολιτικά κληρονομικά προνόμια; Βουλή των Λόρδων; Ναι αλλά ας το πούνε να τελειώνουμε!

5:25 AM  

Post a Comment

<< Home